Denver pozdravio šampiona: Moraću da popričam sa ženom

Dimitrijus Džonson je i dalje je šampion ONE FC muva kategorije.

Izvor: SN

Subota, 06.05.2023.

10:30

Denver pozdravio šampiona: Moraću da popričam sa ženom
Foto: Profimedia

Dimitrijus "Mighty Mouse" Džonson je živa legenda MMA sporta i u noći između petka i subote još jednom je odbranio pojas muva kategorije.

On je odbranio pojas, ostvario 25. pobedu u karijeri i rešio trilogiju sa Adrijanom Moraesom trijumfovavši jednoglasnom odlukom sudija u punoj Areni u Denveru.

Džonson i Moraes su dobili po jedan meč (oba na odluku sudija) i treći je Dimitrijusu pripao posle 25 minuta odlične borbe, gde je uglavnom sve bilo tehnički odrađeno, bez rizika i sa mnogo udaraca sa distance.

Nakon što je svima bilo jasno da će odneti pobedu postavljeno je pitanje da li mu je ovo bila poslednja borba, a on ga prosledio publici koja ga je pozdravila ovacijama i zatražila još makar jednu, na šta je odgovorio.

"Moraću da popričam sa ženom", rekao je Džonson kratko.

Dimitrijus je pre ONE šampionata dominirao u UFC muva kategoriji gde mu ni kasnije dominantni Henri Sehudo nije mogao ništa, a onda u legendarnom trejdu za Bena Askrena ga UFC šalje u ONE i od tada se takmiči u singapurskoj organizaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: