Život

Četvrtak, 16.09.2010.

12:00

Ašton Kučer prevario Demi Mur

Iako je demantovao tvrdnje da da vara suprugu Demi Mur, Ašton Kučer se nije rešio nevolja. U najnovijem broju „Star magazin” prenosi izjavu dvadesetjenogodišnjakinje koja se s njim poigrala na kauču.

Izvor: B92

Default images

Prema pisanju „Star Magazina”, devojka, koja izgledom neodoljivo podseća na Demi Mur, tvrdi da je upoznala Aštona u jednom holivudskom kuglaškom klubu u julu ove godine. Pri odlasku iz kluba, u kojem je Ašton bio sa Demi, devojka mu je ispisala svoj broj na salveti koktela.

Sledećeg dana, prema njenim tvrdnjama, vodili su ljubav na kauču u kući u kojoj je Ašton boravio sa Demi i njenim kćerima.

„Osećala sam se sasvim prijatno u njegovim rukama”, rekla je devojka i pojasnila da je bilo tako lagano i lepo kao da se ne radi o usputnom seksu.

Izvor: tportal.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: