Život

Ponedeljak, 14.03.2022.

14:46

Konačno se venčali bivši prvak F1 i nekadašnja Plejbojeva zečica FOTO

Bivši svetski prvak u Formuli 1 Dženson Baton i nekadašnja Plejbojeva zečica Britni Vard venčali su se na raskošnoj ceremoniji nakon četiri godine čekanja.

Izvor: index.hr

Konačno se venčali bivši prvak F1 i nekadašnja Plejbojeva zečica FOTO
Foto: Profimedia

Prvi put su svadbu morali da otkažu zbog koronavirusa, a drugi put zbog rođenja ćerkice Leni Monro. U nedelju, 13. marta, konačno su rekli "da" jedno drugom pred zvanicama na Floridi.
Foto: Printskrin/Instagram/Dženson Baton
Na Instagramu su se pojavile fotografije i video-snimci sa slavlja, na kojima se vidi novopečeni bračni par kako seče tortu i izvodi svoj prvi bračni ples.
Foto: Printskrin/Instagram/Dženson Baton
Par se upoznao pre više od šest godina, samo tri meseca nakon što se Dženson zvanično rastao od svoje prve supruge manekenke Džesike Mičibate, sa kojom je u braku proveo skoro godinu dana.

Britni Vard je otkrila vrhunska agencija za modeling 2010. godine dok je radila kao 'ring girl' za UFC. Prvi put se pojavila u časopisu Plejboj kao mis januara 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: