Društvo 1

16.06.2024.

19:38

U Zrenjaninu se radi punom parom: Evo gde su sve radovi FOTO

Na teritoriji grada Zrenjanina putari su angažovani u nekoliko ulica, u kojima su radovi u toku ili su prethodnih dana završeni.

Izvor: B92.net

U Zrenjaninu se radi punom parom: Evo gde su sve radovi FOTO
Grad Zrenjanin

Podeli:

Rehabilitovane su ulice Slavujska, na teritoriji MZ “Žarko Zrenjanin”, u dužini od 180 metara i deo Ulice dr Zorana Kamenkovića, MZ “Centar”, od ulica Bulevar oslobođenja do Daničićeve. Takođe na teritoriji MZ “Žarko Zrenjanin”, u naselju “Duvanika”, novu asfaltnu podlogu je dobio i sportski teren za košarku i mali fudbal, navodi se na zvaničnom sajtu Grada.

U toku su radovi na postavljanju nove asfaltne podloge u Daničićevoj ulici, u dužini od 120 metara, između ulica dr Zorana Kamenkovića i dr Emila Gavrila.
 
Počeli su i radovi na izradi kolovoza u Tamiškoj ulici u Orlovatu, od Ulice Ive Lole Ribara do Ulice Sonje Marinković, što je potez u dužini od 570 metara. Planirano je da radovi u toj ulici traju mesec dana i u tom periodu će ona biti zatvorena za saobraćaj.

Grad Zrenjanin

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

1 d

Društvo

Akva park u Jagodini dobija novi tobogan

Gradska uprava za društvene delatnosti, opšte, normativne i zajedničke poslove grada Jagodine raspisala je tender za nabavku vodenog tobogana sa ugradnjom i montažom za potrebe Akva parka u ovom gradu.

13:44

18.7.2024.

1 d

Podeli: