Život

Nedelja, 09.01.2022.

20:33

Alek Boldvin: "To je laž", "Ne mogu to da rade" VIDEO

Holivudski glumac je 22. oktobra usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins rekvizitnim pištoljem i ranio reditelja Džoela Souza na snimanju filma "Rust". Zasad, istraga nije odmakla previše daleko, a jedan od razloga je i to što telefon Aleka Boldvina još uvek nije podvrgnut pretrazi

Izvor: B92

Default images

Glumac je rekao da je svaka sugestija da se ne pridržava istrage i ne poštuje nalog za pretres svog telefona laž i da je najbolji način da se oda počast preminuloj Halini Hačins da se sazna istina šta se dogodilo na snimanju filma "Rust"

On je nedavno na svom Instagram profilu postavio video u kojem je podelio neka svoja zapažanja o celom slučaju.

Gde je nestao telefon Aleka Boldvina?

"Svaka sugestija da ne ispunjavam zahteve ili naredbe ili naloge za pretres mog telefona, to je laž" i dodaje: "To je proces koji zahteva vreme", prokomentarisao je sumnje zašto nije svojevoljno predao telefon.

Objasnio je da je to proces u kojem jedna država traži nešto od druge države.

"Ne može neko iz druge države da dođe kod vas i kaže Daj mi svoj telefon, daj mi ovo, daj mi ono. Ne mogu to da rade", rekao je.

"Ali naravno, 1.000 odsto ćemo se pridržavati svega, sasvim smo u redu sa tim"

Boldvin je rekao da nije znao da se u pištolju nalazi pravi metak i da istražitelji moraju da otkriju ko ga je stavio u oružje.

"Najbolji način, jedini način da odamo počast Halini Hačins je da saznamo istinu", rekao je i dodao:

"To je ono na čemu radim, insistiram, zahtevam da organizacije uključene u ovu istragu učine sve što je u njihovoj moći da otkriju šta se zaista dogodilo. To je sve što je bitno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: