Život

Ponedeljak, 20.06.2016.

21:21

Ovo je tajna braka dugog 70 godina

U današnje vreme je na žalost prava retkost živeti u dugom i srećnom braku. Međutim, to se ne odnosi na jedan par iz Britanije koji je proslavio 70 godina braka.

Izvor: Metro.co.uk

Ovo je tajna braka dugog 70 godina
Foto: Thinkstock

Kristofer (94), bivši potpukovnik vojske i Odri Hačinson (92) proslavili su 70 godina braka i dobili su treći telegram od kraljice Elizabete koja im je čestitala na provedenih sedam decenija zajedno.

Par koji ima petoro dece otkrio je tajnu njihovog srećnog i dugog braka.

Kristofer je rekao: “Oženite lepu i inteligentnu ženu”, a Odri je na to odgovorila da je tolerancija sa obe strane ključna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: