Tehnopolis

Ponedeljak, 27.02.2017.

13:21

Slučajno otkriven Middle Earth: Shadow of Mordor nastavak

Portal Target koji se bavi internet trgovinom i prodajom sinoć je okačio jedan veoma zanimljiv proizvod, ali izgleda pre nego što mu je bilo vreme.

Izvor: B92

Slučajno otkriven Middle Earth: Shadow of Mordor nastavak
Foto: YouTube Screenshot

Naime, na kratko vreme se pojavila stranica za igru Middle-earth: Shadow of War, koja bi navodno trebalo da bude nastavak popularnog akcionog RPG naslova Middle-earth: Shadow of Mordor iz 2014. godine. To kratko vreme je kao i uvek bilo dovaljno brzim fanovima da uhvate skrinšotove koje možete videti ispod:

Kako stoji u opisu igre sa sajta, “Idite iza neprijateljskih linija kako biste tamo napravili armiju, osvojili Tvrđavu i dominirali Mordorom iznutra. Iskusite kako nagrađivani Nemesis Sistem jedinstvene lične priče sa svakim neprijateljem i pratiocem, te izađite na megdan punoj moći Mračnog Gospodara Saurona i njegovih Nazgula u ovoj epskoj novoj priči iz Srednje Zemlje”

Deluje uzbudljivo, tako da jedva čekamo da saznamo više detalja:
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: