Velika ljubav: Milijarder oženio 57 godina mlađu devojku

Osamdesetjednogodišnji građevinski tajkun, koji je svojevremeno "iznajmio" Kim Kardašijan, oženio se dvadesetčetvorogodišnjom Keti Šmic i nada se da će mu peti brak potrajati.

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

09:55

Default images

Ekscentrični milijader Ričard Lugner ponovo se oženio i to sa 57 godina mlađom Plejboj zečicom.

"Nadam se da je ovoga puta to to. Osim velike razlike u godinama u svemu ostalom se odlično slažemo“, rekao je.

Od vožnje kočijama koju su vukli čisto beli konji do venčanja u palati Šonbrun Ričard je svojoj lepšoj polovini upriličio svadbu kao iz bajke. Osoblje je nosilo tradicionalne kostime, a šampanjac je tekao u potocima.

Da priča o venčanju iz bajke bude kompletna par je simbolično pustio dve bele golubice.

"Nismo planirali da se zaljubimo jedno u drugo. Jednostavno se desilo. Ljubav ne poznaje godine“, rekla je mlada.

Inače, vremešni milijarder poznat je po tome što je neke od najlepših žena na svetu „iznajmljivao“ kao pratnju za tradicionalni bal u kući opere u Beču među kojima su Rakel Velč, Pamela Anderson, Paris Hilton i Kim Kardašijan.

Kako kaže, sa Kim Kardašijan je imao najgori sastanak u životu a za pojavljivanje na večeri joj je platio 300 hiljada funti.

"Kim me je iznervirala. Nije se pridržavala plana. Ona snima rijaliti i ne želi da ja budem tu u to vreme. Gošća čije sam prisustvo platio mora da bude sa mnom, a ne svuda okolo“, rekao je dodajući da čak nije ni htela da pleše sa njim.

Fotografije sa ovog bajkovitog venčanja možete pogledati ovde.

foto: freeimages.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: