Hronika 0

30.04.2024.

13:03

Ocu dečaka ubice produžen pritvor

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor za još 60 dana Vladimiru Kecmanoviću, ocu K. K, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio čuvara škole i devet vršnjaka.

Izvor: Novosti

Ocu dečaka ubice produžen pritvor
shutterstock, Andrey_Popov

Podeli:

Pritvor je Vladimiru Kecmanovicu produžen zbog sumnje da bi u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, kako je saopštio sud.

Kecmanoviću je optužnicom na teret stavljeno teško krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je majci dečaka Miljani Kecmanović na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U ovom postupku suđenje je počelo, ali je sudija odlučio da, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zatvori suđenje za javnost.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

20 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: