Politika 0

30.04.2024.

13:08

Mali: Izuzetna mi je čast; Naša dužnost je da činimo život građana sve boljim FOTO

Siniša Mali napisao je kako mu je izuzetna čast što je predložen za prvog predsednika Vlade i ministra finansija u novoj Vladi, kao i da će nastaviti da čini sve da građanima Srbije bude bolje.

Izvor: B92.net

Mali: Izuzetna mi je čast; Naša dužnost je da činimo život građana sve boljim FOTO
Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

"Izuzetna mi je čast što sam predložen za prvog potpredsednika Vlade i za ministra finansija i u novoj Vladi Srbije.

Do sada smo zajedno postigli mnoge uspehe, ali svesni smo da su pred nama još veći izazovi i obaveze. Naša ekonomija dobro stoji, uspeli smo da sačuvamo makroekonomsku stabilnost i, uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, nastavljamo da sprovodimo sve planirane projekte. Nastavljamo da se odlučno i predano suočavamo sa izazovima koji nas čekaju, kako bismo osigurali bolju budućnost za sve građane naše zemlje.

A sve što radimo, radimo zbog građana. Naš zadatak, kao predstavnika vlasti, je da ih slušamo, budemo im na usluzi, vodimo računa o njihovim interesima i društvenim potrebama i naporno radimo na razvoju cele zemlje. Naša je dužnost i obaveza da sarađujemo sa građanima i vredno radeći svakog dana, njihov život činimo sve kvalitetnijim i boljim. Nastavljamo da se borimo za prosperitet i stabilnost naše zemlje, a naš prioritet je da građani žive bolje danas zarad boljeg sutra," napisao je Mali.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: