Petak, 22.02.2013.

17:33

Novak spojio odbojku i tenis

Kako izgleda kada se pomešaju odbojka na pesku i tenis? Upravo ova dva sporta spojio je najbolji svetski teniser Novak Đoković.

Izvor: AG

Default images

Novak je zajedno sa svojim timom igrao odbojku sa reketima i teniskim lopticama na pesku.

Na jednoj strani su bili Đoković i Vemić, a na drugoj Marijan Vajda i Gordon Juling koji je već godinama Đokovićev domaćin tokom US opena. Ovaj snimak nastao je na Julingovom imanju u Nju Džersiju.

U svakom slučaju su se dobro zabavili, a kao što je napisao Vemić, koji je i okačio ovaj snimak, smeh i zabavljanje doprinnose i boljem igranju tenisa.



To nije prvi put da Vemić i Đoković igraju zanimljive 'igrice', a prethodno su odigrali neverovatan poen u mini-tenisu.
www.facebook.com/djokovic.official
Novak se inače nalazi u Dubaiju gde u ponedeljak počinje takmičenje na jakom turniru serije 500 na kojem će učestvovati i Rodžer Federer. Srpski teniser je u petak u Dubaiju učestvovao i u spašavanju kornjače Leonarda.

„Danas sam učestvovao u programu čiji je cilj da rehabilituje, spasi i vrati u more povređene kornjače. Naučio sam i to da neke njihove povrede uglavnom nastaju kao posledica naše nesmotrenosti: kada se upetljaju u ribarsku mrežu, ili ih zakače čamci i jet-ski, a nekad ih i ribari direktno povrede... Drago mi je da sam bio u prilici da pomognem :) Prelepo iskustvo! Na ovoj slici pažljivo podižem Leonarda, koji ima 30kg da ga vodim na "plivanje" :)“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: