Sreda, 05.10.2011.

07:45

Toni Parker prelazi u Asvel

Kao što je najavljeno, Toni Parker će za vreme trajanja 'lokauta' u NBA ligi nastupati za Asvel iz Vilerbana, čiji je suvlasnik i predsednik od 2009. godine.

Izvor: B92

Default images

Francuski plejmejker održaće obećanje i sam će platiti osiguranje, a neki mediji u Francuskoj navode da je odbio ponude Barselone i još nekoliko kineskih ekipa.

On će propustiti meč prvog kola domaćeg šampionata sa Roanom, ali će se priključiti timu za meč sa Parizom u drugoj rundi.

Toni Parker ima 29 godina, a za San Antonio Sparse igrao je od 2001. godine i sa njima je osvojio tri šampionska prstena.

Nedavno je sa reprezentacijom Francuske osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a prosečno je beležio 22.1 poen, 3.5 skoka i 4.1 asistenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: