Petak, 28.05.2010.

16:03

Juniori Srbije u Petnici

Juniorska reprezentacija Srbije u plivanju priprema se za predstojeća takmičenja na olimpijskom bazenu SRC u Petnici, kod Valjeva.

Izvor: MT

Default images

Trener mladih srpskih plivača Vladimir Ristić rekao je novinarima da se osam devojaka i deset mladića od 25. maja priprema za Balkanijadu, koja će se od 4. do 7. juna održati u Varni.

"U Petnici ćemo biti do 2. juna, a onda idemo u Bugarsku", kazao je Ristić na konferenciji za novinare i istakao izvanredne uslove za rad u Petnici.

U Petnici se pripremaju sestre Stefanija i Katarina Čordaš-Draganov i Katarina Simonović iz Proletera (Zrenjanin), Milana Bašić i Tamara Vukanović iz Vojvodine (Novi Sad), Rebeka Repman iz Feniksa (Sombor), Mila Jovanović iz Banata (Kikinda) i Dragana Ivanović iz Partizana (Beograd).

Na pripremama se nalaze i Stefan Čorak (Banat), Marko Jović i braća Miroslav i Bojan Udicki (Kikinda), Vladislav Paskaš i Igor Vulešević (Proleter), Todo Đurović (Beograd), Radomir Ašćerić (Vojvodina), Dejan Perišić (Novi Sad) i Marko Spasov (Dinamo, Pančevo).

Posle Balkanijade u Bugarskoj juniorska reprezentacija Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu, od 14. do 18. jula, u Helsinkiju (Finska), kao i na Olimpijadi za mlade, od 6. do avgusta, u Singapuru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: