Venger: Dođe mi da vičem i vrištim

Mendažer Arsenala Arsen Venger otkrio je da povremeno ima želju da "viče i da vrišti" na svoje igrače, ali da u većini slučajeva uspe da se iskontroliše.

Izvor:

Utorak, 24.03.2015.

11:24

Default images
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Posle eliminacije od Monaka u osmini finala Lige šampiona 'Tobdžije' su se okrenule završnici Premijer lige i osiguravanju novog plasmana u elitno takmičenje, dok ih od odbrane trofeja u FA Kupu dele samo dva meča, pošto u polufinalu igraju sa drugoligašem Redingom.

"Ne volim da vičem na igrače posle meča, zato što takvim pristupom možete napraviti daleko veću štetu, iako ponekad imam neopisivu želju da to učinim. Događalo mi se i tako nešto, ali u većini slučajeva uspem da se iskontrolišem, zacrvenim se i kažem sebi – 'Dovoljno štete je već načinjeno, nemoj više'", kaže Venger za zvanični časopis tima sa Emirejtsa.

Osam kola pre kraja Premijer lige, Arsenal zauzima treće mesto, koje direktno vodi u Ligu šampiona, sa šest bodova više od petoplasiranog Liverpula, ali i samo jednim više od četvrtoplasiranog Mančester Junajteda.

"S druge strane, ponekad možete reći igraču - 'Tvoja je greška jer smo primiliki gol posle centaršuta', ali posle pogledate snimak i shvatite da uopšte nije bila njegova greška. Tada morate da shvatite i prihvatite grešku kao menadžer, izvinite se i kažete da niste bili u pravu. Uvek je bolje da u nešto budete sigurni pre nego što bilo šta kažete", zaključio je Francuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: