Četvrtak, 24.07.2014.

13:19

Stojke junak u IZR, Stanoje hvali

Trener Makabija Aleksandar Stanojević našalio se nakon napada Turaka na njegove igrače u Austriji da moraju biti spremni za još bitaka.

Izvor: AK

Default images

Oko 50 Turaka sa zastavama Palestine prekinuli duel Makabija i Lila, sa namerom da povrede Izraelce.

"Bar smo bili ujedinjeni u kritičnom trenutku, to je dobro. Pokazali smo da je Izrael živ i zdrav u Austriji. Možda moramo biti spremni za još bitaka", rekao je Stanojević.

Nekoliko igrača Makabija je hrabro ušlo u fizički obračun sa napadačima, a izraelski mediji posebno hvale našeg golmana Vladimira Stojkovića koji se takođe suprotstavio napadačima nanevši im nekoliko udaraca.

Makabi inače u svojim redovima ima nekoliko fudbalera islamske veroispovesti, a prema lokalnim medijima najpopularniji je izraelski tim među Arapima. Čelnici Makabija su izdali saopštenje u kojem ističu da su napadnuti jer su Izraelci, optuživši i domaćine da su odgovrni jer nije bilo obezbeđenja na stadionu.

Međutim, istakli su da će klub nastaviti da se sprema za novu sezonu prema planovima u Austriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: