Suspendovan predsednik Slobode

Predsednik Užičke Slobode Dragan Subotić suspendovan je dva meseca sa obavljanja dužnosti u fudbalu, zbog incidenta na utakmici sa Donjim Sremom.

Izvor: B92, zurnal.rs

Četvrtak, 20.09.2012.

14:17

Default images

Subotiću je izrečena jedinstvena kazna zbog dva prestupa, prvi nesportsko ponašanje i drugi po prijavi Sudijske organizacije, odnosno izjava o suđenju.

Dragić Nešković, sportski direktor užičkog superligaša, moraće da plati 20.000 dinara, a Ivica Guskić, predstavnik kluba na utakmici sa Sremcima, 30 dana neće moći da obavlja dužnosti u fudbalu.

Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupke i protiv više klubova zbog neizmirenih finansijskih obaveza prema drugim klubovima, trenerima, igračima, službenim licima. Većina nije ni trepnula da plati obaveze, pa su stigle novčane kazne.

Na spisku su, u rasponu od 50.000 do 150.000 dinara: Crvena zvezda (zbog duga Borcu i Javoru), Jagodina (za Đilasa i trenera Dodića), Javor, Sloboda Point, Napredak, Novi Sad i ŽFK Napredak.

Stefan Nedović i Milan Mutavdžić, fudbaleri Radničkog 1923, posle isključenja protiv Crvene zvezde, kažnjeni su sa po dve utakmice zabrane igranja. Po jednu će pauzirati Nikola Petrović (Partizan) i Danijel Gašić (OFK Beograd).

Zbog više kartona na jednoj utakmici kažnjeni su Novi Pazar sa 22.000 dinara, OFK Beograd i Spartak Zlatibor voda po 20.000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: