Ivković novi trener Međumurja

Bivši golman Crvene zvezde i reprezentacije SFRJ, Tomislav Ivković postavljen je za novog trenera Međumurja iz Čakovca.

Izvor: B92, HRT

Nedelja, 04.04.2010.

15:16

Default images

Ivković je na mesto trenera došao umesto Srećka Bogdana, kojeg je predsednik kluba Darko Turopoljac smenio zbog poraza u Zaprešiću gde je Inter slavio sa 2:1 u meču 23. kola HNL.

Bogdan nije uspeo da ispuni zacrtani cilj, koji je bio da se osvoji šest bodova u četiri utakmice. Sada već bivši trener je u poslednja tri duela osvojio samo bod u remiju na svom terenu sa Slaven Belupom. U dva susreta sa direktnim konkurentima za opstanak. Kroacijom iz Sesveta i Interom iz Zaprešića, zabeležio je dva poraza i zato se Uprava kluba odlučila za novog trenera”, rekao je Turopoljac.

Ivković je treći trener čakovečkog prvoligaša u ovoj sezoni u kojoj Međumurije, s 22 osvojena boda, zauzima 12. poziciju.

Ivković je tokom trenerske karijere bio pomoćni trener Persepolisa prošle godine.

Za reprezentaciju SFRJ, zabeležio je 38 nastupa, a ostaće upamćen i po tome što je uspešno branio jedanaesterce jednom od najvećih fudbalera svih vremena, Dijegu Armandu Maradoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: