Brizbejn: Ispala Hantuhova

Slovakinja Danijela Hantuhova poražena je u prvom kolu turnira u Brizbejnu od Italijanke Sare Erani u tri seta, po setovima 6:7, 6:4, 6:0.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.01.2009.

17:10

Default images

Erani je u toku meča napravila 14 brejk prilika i zasluženo je pobedila. Hantuhova je igrala neuobičajeno loše, slabo je servirala i osvojila je svega 39 odsto poena na drugi servis. Sa turnira je eliminisana i osma nositeljka Frančeska Skjavone, koju je savladala Beloruskinja Olga Govorcova 7:5, 6:2, kao i deveta nositeljka Ai Sugijama, koju je nadigrala Samanta Stosur 6:2, 6:3.

Australijanka je trebalo da igra protiv sedme nositeljke Marije Kirilenko, ali se Kirilenko zbog bolesti povukla sa turnira. Sugijami je potom status podignut do devete nositeljke, kako bi mogla da igra protiv Stosurove, za šta je rekla da je poremetilo njene planove, jer je prvobitno trebalo da nastupi protiv kvalifikantkinje.

U ostalim mečevima, francuska kvalifikantkinja Žuli Koan pobedila je Belgijanku Janinu Vikmajer 7:5, 6:7, 7:6, dok je protivnica Ane Ivanović u drugom kolu Vinči bila bolja od Ane-Lene Gronefeld 0:6, 6:3, 6:1.

Melinda Cink iz Mađarske bila je bolja od Ukrajinke 7:6, 6:1, Lusi Safarova je pobedila Izabelu Holand 6:4, 6:3, a Tatjana Garbin je slavila protiv Sofije Arvidson 6:2, 6:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: