Sreda, 28.09.2022.

11:15

Udarac za Real Madrid

Košarkaška sekcija Real Madrida biće oslabljena u narednom periodu.

Izvor: SN

Udarac za Real Madrid
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Košarkaši Real Madrida pobedili su Barselonu u finalu Superkupa i došli do prvog trofeja ove sezone.

Na toj utakmici se Rudi Fernandes povredio posle serije dobrih poteza i zbog problema sa šakom meč završio u trećoj četvrtini.

Reprezentativac Španije i šampion Evrope iz 2022. godine je u utorak operisao šaku i zbog toga će morati da propusti čitav oktobar, pa će se košarkaškim obavezama vratiti negde u novembru.

Real Madrid će u tom periodu biti oslabljen, a klub se i sam oglasio:

"Posle odrađenih testova dijagnostifikovan je stepen povrede Rudija Fernandesa, a stradao je zglob desne ruke. On je uspešno operisan u Madridu pod supervizijom Realovih medicinskih službi i proces oporavka će uskoro i početi", stoji u objavi kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: