Utorak, 07.12.2021.

13:00

Belingem kažnjen 40.000 evra zbog kritikovanja sudije

Džad Belingem, fudbaler Borusije Dortmund, moraće u kasu FS Nemačke da plati 40.000 evra.

Izvor: Z.K.

Belingem kažnjen 40.000 evra zbog kritikovanja sudije
Foto: Profimedia

Disciplinska komisija ga je kaznila zbog neprikladnog komentara na račun sudije Feliksa Cvajera.

Engleski fudbaler je u intervjuu posle meča sa Bajernom u kom je njegov tim poražen sa 3:2 golom iz penala u finišu meča, oštro napao Cvajera.

On je rekao sa po njemu nije bilo penala i da je lopta pogodila u ruku Matsa Humelsa u momentu kada nije ni gledao prema njoj.

"Humels nije ni video loptu kada ga je udarila u ruku. Pogledajte i ostale odluke sudije Cvajera. Dali ste sudiji koji je nameštao mečeve da sudi najveću utakmicu u Nemačkoj, šta ste očekivali?", rekao je Belingem posle meča.

Inače, Belingem je aludirao na to da je sudija Cvajer 2005. godine u Cvajti uzeo mito od 300 evra da bi pomogao Vupertalu.

Belingem je delimično dobro prošao, jer osim novčane kazne, nije zaradio i koji meč suspenzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: