Četvrtak, 17.09.2020.

22:38

"Zašto sam to rekao? Zato što su i mene Srbi nazivali 'ciganinom'"

Italijanski teniser Fabio Fonjini prisetio se incidenta sa Filipom Krajinovićem.

Izvor:

Photo by Riccardo Antimiani - Pool/Getty Images

Fonjini je 2014. godine na turniru u Hamburgu nazvao Filipa Krajinovića ciganinom.

"Znam Filipa veoma dugo, a svako ko se ozbiljno bavi sportom svestan je da se ponekad desi da vas situacija ponese i kažete nešto što nema smisla", rekao je tada Fonjini, želeći da se izvini.

Posle šest godina, Fonjini je izdao autobiografiju "Upozorenje" i u njoj postoji deo o ovoj situaciji, koji nam je preneo novinar Enriko Maria Riva.

"Nazvao sam ga 'je***im ciganinom'. Filip i svi njegovi prijatelji - Troicki, Lajović i Tipsarević, mene su nazivali ciganinom. To mi ostaje kao uspomena da neke stvari ne bih smeo da kažem ili radim", piše u autobiografiji Fonjinija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: