Četvrtak, 21.11.2019.

16:12

Bejl se vratio u Real Madrid posle ismevanja kluba zastavom

Velški fudbaler Garet Bejl vratio se u Real Madrid, nakon što je ismevao klub zastavom posle utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Izvor: SN

Bejl se vratio u Real Madrid posle ismevanja kluba zastavom
Photo by Harry Trump/Getty Images

Vels se plasirao na Evropsko prvenstvo 2020. godine pobedom protiv Mađarske, u utorak uveče u Kardifu.

Posle utakmice, Geret Bejl je uzeo zastavu od velških navijača na kojoj je pisalo: "Vels. Golf. Real Madrid. Tim redom".

Ta zastava je odgovor na kritike bivšeg fudbalera Reala Predraga Mijatovića koji je nedavno kao stručni konsultant izjavio da Bejl ispred posla u Realu uvek stavlja reprezentaciju Velsa i golf.

Umesto da ignoriše tu izjavu, Bejl je prihvatio i pretvorio je u šalu. On je odigrao obe utakmice Velsa prošle nedelje, a imao je asistenciju protiv Mađarske u pobedi 2:0, kojom se njegova ekipa plasirala na Evropsko prvenstvo.

Pre tih utakmica Bejl je propustio šest uzastopnih mečeva za Real, zbog, kako je klub naveo, povrede lista. Ako Bejl ne bude u sastavu u subotu protiv Real Sosijedada, biće teško poverovati u objašnjenje o povredi.

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je letos da želi da proda Bejla i da bi to bilo najbolje za sve, ali Velšanin nije otišao i posle toga nije mnogo igrao.

Saigrači su imali zamerke na Bejla, pošto on umesto zajedničkih druženja uvek bira da igra golf. On je najmanje u dva navrata zaradio povrede za vreme partija golfa, a navijači i mediji povezuju te dve stvari.

Takođe, navijači se pitaju dokle će na "Santjago Bernabeu" trpeti ponašanje Bejla i ismevanje kluba, koji ga plaća 15 miliona evra godišnje.

Bejl je 2013. godine iz Totenhema prešao u Real za tada rekordan transfer od 100 miliona evra. Postigao je neke spektakularne golove, ali povrede i duge pauze učinile su od njega igrača na kojeg trener ne može da se osloni.

Britanski mediji spekulišu da bi Bejl mogao da se vrati u Totenhem, otkako je Žoze Morinjo postao trener tog kluba. Morinjo je 2017. godine, kada je trenirao Mančester junajted, rekao da bi želeo Bejla u ekipi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: