Utorak, 23.12.2008.

20:41

Zvezda ponovo bolja od FMP-a

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su FMP rezultatom 77:65 u derbiju 14. kola NLB lige.

Izvor: B92

Default images

Dvanaestom pobedom u sezoni Zvezda je obezbedila prodor na drugu poziciju, zahvaljujući porazu Hemofarma u Zagrebu.Ekipu Svetislava Pešića u poslednjoj utakmici godine predvodio je ponovo sjajni Lorens Roberts koji je meč završio sa 18 poena, osam skokova, pet ukradenih lopti i dve blokade.

Pored krlilnog centra u Zvezdi su se istakli Andre Ovens sa 17 i Vladimir Štimac koji je za nešto više od 15 minuta na parketu imao učinak od 14 poena i sedam skokova. U timu Milovana Stepandića najbolji su bili Predrag Samardžiski sa 14 poena i 11 skokova, i Dragan Labović koji je na kraju završio sa 14 poena.
BB
Zvezda se tako na najbolji mogući način oprostila od 2008. godine. „Crveno-beli“ u prvom delu sezone nisu izgubili nijedan meč u ’Pioniru’.

„Crveno-beli“ su imali prednost tokom svih 40 minuta, u nekoliko navrata bilo je i 14 razlike, a ekipa iz Železnika je u finišu treće deonice uspela da priđe na samo četiri poena minusa (58:54). Ipak Zvezda se nošana podrškom pet hiljada ljudi u Pioniru na startu poslednje četvrtine serijom 8-0 ponovo odlepila, i do kraja je zadržala vođstvo.

Naredno kolo oba tima će igrati trećeg januara. Crvena zvezda će u ’Pioniru’ dočekati Krku, a FMP će u Železniku igrati protiv ljubljanske Olimpije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: