Ponedeljak, 25.09.2017.

18:00

Njujork: Hvala Entoniju, trejd dobar za sve stane

Njujork Niksi izdali su zvanično saopštenje u kojem kažu da je nedavno obavljeni trejd dobar za obe strane.

Izvor: PT

Njujork: Hvala Entoniju, trejd dobar za sve stane
Getty images

Zvezda Niksa Karmelo Entoni trejdovan je u Oklahoma Siti Tandere za Enesa Kantera, Daga Mekdermota i pika druge runde (Čikago) sa narednog NBA drafta.

U zvaničnom saopštenju, predsednik Stiv Mils zahvalio se Karmelu Entoniju na sedam provedenih sezona u Njujorku.

"Ovaj dogovor je dobar za obe franšize i za Karmela Entonija lično. Zahvaljujemo se Melu na sedam provedenih sezone u dresu Niksa i na svemu što je učinio na terenu i van njega za grad Njujork", rekao je Stiv Mils.

Entonije za sedam sezona uspeo da postigne čak 10,186 poena i Nikse je napustio kao igrač sa trećim najbolji prosekom poena u bogatoj istoriji Njujorka (24,7p).

Takođe, 14. januara 2014. godine napravio je rekord u Medison Skver Gardenu kada je protiv Šarlot Bobketsa ubacio 62 poena, što je najviše poena ikada u najpoznatijoj dvorani na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: