Bjelica se budi, Bobiju samo dva minuta

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica najavio je buđenje u dresu Minesote, dok Boban Marjanović odigrao samo dva minuta u trijumfu San Antonija.

Izvor: ÐN

Subota, 26.03.2016.

03:59

Bjelica se budi, Bobiju samo dva minuta
Getty Images

Bjelica je u pobedi Timbervulvsa nad Vašingtonom na parketu proveo nešto više od 13 minuta i postigao 10 poena (4-5 za dva, 0-1 za tri, 2-2 penali), uz 3 skoka i jedne ukradene lopte.

Minesota je u prestonici Sjedinjenih država slavila posle dva produžetka, iako su domaći imali vođstvo i činilo se da će trijumfovati – 132:129.

Heroj gostiju bio je Zek Lavin koji je blistao u finišu – postigao je odlučujući pogodak u prvom produžetku za izjednačenje, a meč je završio sa 25 poena. Karl-Entoni Tauns upisao je dabl-dabl (27 poena i 10 skokova), Dieng je imao 19 poena i 9 uhvaćenih lopti, dok je poen manje dodao Vigins.

U poraženoj ekipi dominirao je Džon Vol sa 22 poena i 16 asistencija, Marćin Gortat postigao je 22 i 14 skokova, a najefikasniji je bio Bredli Bil sa 26 poena.

Boban Marjanović dobio je priliku u poslednja dva minuta u tesnoj pobedi Sparsa nad Memfisom, rezultatom 110:104.

Marjanović nije stigao da uputi šut ka košu, ostao je bez ikakvog učinka, a najzaslužniji za trijumf bio je Lamarkus Oldridž sa 32 poena i 12 skokova. Toni Parker je dodao 14 poena, po 13 su imali Đinobili i Martin, a jedan manje Tim Dankan.

S druge strane, najefikasniji kod Grizlisa bio je Grin sa 20 poena, a sa 17 je pomogao Stivenson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: