Utorak, 08.01.2019.

11:24

Ovo je najgora avio-kompanija u Evropi šestu godinu zaredom

Avio-kompanija Rajaner izglasana je za najgoreg avio-prevoznika šestu godinu zaredom od britanskih turista.

Izvor: B92

Ovo je najgora avio-kompanija u Evropi šestu godinu zaredom
Rajaner / getty images

Rezultati istraživanja koje je sproveo britanski veb-sajt Which i u kojem je učestvovao 7.901 čitalac pokazuju da je Rajaner ponovo proglašen najgorom avio-kompanijom na svetu ponajviše zbog lošeg sistema ukrcavanja, sedišta, hrane, pića, ali i enterijera kabine. Tako je Rajaner dobio samo dve zvezdice.

Kada su loukost kompanije u pitanju, Vizer se malo bolje plasirao od Rajanera, dok je Izi džet najbolje ocenjen.

Inače, Rajaner u poslednjih nekoliko godina prati loša reputacija ponajviše zbog otkazanih letova, koji su uništili odmore hiljade putnika, ali i lošeg načina plaćanja odštete.

“Zbog toga profitiraju konkurentske loukost avio-kompanije koje su svesne da niska cena karte ne znači i loša usluga“, kaže Rori Boland iz jedne turističke agencije.

Uz sve to Rajaner se susreo i sa problemima u kompaniji kada je otpustio više stotina ljudi režući troškove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: