"Izgleda šašavo, ali mene leđa više ne bole“

Kažu da slika govori više od hiljadu reči, ali ponekad brojevi otkrivaju i više od toga!

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

09:01

Default images

· 25 godina postojanja
· Preko 3 000 000 zadovoljnih korisnika
· Samo 1 cilj – da smanji ili potpuno ukloni bol u leđima.

Sećate li se slogana „Izgleda šašavo ali mene leđa više ne bole!“? 25 godina nakon tog slogana i od početka priče o Kosmodisku, ovo ergonomski oblikovano registrovano medicinsko sredstvo još uvek pomaže ljudima širom sveta.

Da li ste probali?

O Kosmodisku su najbolji sud dali milioni zadovoljnih korisnika, jer 8 od 10 osoba koje su ga probale tvrdi da im je Kosmodisk pomogao u otklanjanju bola u predelu leđa i krsta... Baš zato - ovo je najbolji način da smanjite ili prekinete sa lekovima protiv bolova i izborite se sa ovim problemom.

25 godina sa Vama

Već 25 godina Kosmodisk uspešno pomaže ljudima - a to je svakako odličan povod za slavlje! Proslavimo zajedno - za svoj 25. rođendan častimo Vas sa 25% uštede na ovo nezamenjivo sredstvo.

Ako imate nepodnošljive ili blaže bolove u leđima ili znate nekoga sa ovim problemom - pravo je vreme da probate Kosmodisk… Obradujte sebe, prijatelja, roditelja - ublažite probleme sa leđima i poboljšajte kvalitet života!

Za sve stilove života

Možda niste znali, ali Kosmodisk ima rešenja za svakoga… Pored klasičnog Kosmodiska za koji svi znamo – uz uštedu možete nabaviti i Kosmodisk Active, za mlađe, aktivne ljude, kao i Kosmodisk Prestige – za sve one koji dosta vremena provode u vožnji.

Ostaje još samo da odaberete svoj Kosmodisk… A ako u roku do 30 dana ne budete zadovoljni, možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Saznajte više klikom na: http://www.top-shop.rs/brendovi/kosmodisk/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: