Ponedeljak, 16.05.2022.

08:13

Obustavljen saobraćaj do juna i jula : Radovi na "Toplani" u Hadži Ruvimovoj i Stevana Hristića u Novom Sadu

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad, u ponedeljak, 16. maja počinje sa radovima na rekonstrukciji šahta u Hadži Ruvimovoj ulici ispred broja 41.

Izvor: Blic

Obustavljen saobraćaj do juna i jula : Radovi na
Foto: Shutterstock/Jaromir Chalabala

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja.

Za vreme izvođenja radova povremeno će biti obustavljan saobraćaj u krajnjoj desnoj kolovoznoj traci u Hadži Ruvimovoj ulici od broja 43 do broja 39 zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije.

Takođe, u zoni radova će biti onemogućeno parkiranje vozila i ukida se deo biciklističke staze. Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 27. juna 2022. godine.

Pomenuto preduzeće danas počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda i u bloku ulica Stevana Hristića i Svetozara Ćorovića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Za vreme trajanja radova zabranjuje se saobraćaj u Ulici Stevana Hristića, od Ulice partizanskih baza do broja 20 u Ulici Stevana Hristića. Planirani rok za završetak radova je 16. jul 2022. godine, piše Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: