Utorak, 18.01.2022.

14:43

Od srede: Ceo Dom zdravlja na Novom naselju - kovid centar

S obzirom na to da je svakodnevno ogroman priliv pacijenata, Dom zdravlja "Novi Sad" obaveštava građane da će od srede ceo objekat na Novom naselju biti na raspolaganju pacijentima u kovid centru.

Izvor: dnevnik.rs

Od srede: Ceo Dom zdravlja na Novom naselju - kovid centar
Ilustracija: S_Photo/Shutterstock

"Specijalističaka služba i stomatologija se iz ovog objekta preraspoređuju u druge ambulante. Svim pacijentima će tako biti na raspolaganju ceo objekat od skoro 5.000 kvadrata, na dva sprata", kaže se u saopštenju, prenosi Dnevnik.

U skladu sa tim, povećan je i broj lekarskih ekipa i sada ih ima 22.

"Pratićemo dalji tok situacije i u skladu sa tim reagovati i, po potrebi, povećavati broj ekipa. Radno vreme kovid centra je od 07:00 do 22:00 časova", navodi se.

Dodaju da su u borbi sa kovidom neprekidno, u kontinuitetu, već 660 dana.

"Naše ekipe su na ivici snage, ali su tu i dalje uz naše građane koje molimo za razumevanje i strpljenje. Jedino zajedno možemo ovu borbu da privedemo kraju", poručuju iz Doma zdravlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: