U pripremi nastavak filma Sin City

Reditelj Robert Rodrigez i strip autor Frenk Miler, koji su 2005. godine zabeležili veliki uspeh filmom "Sin City", ponovo rade zajedno na pripremi nastavka koji će se zvati "Sin City: A Dame to Kill For".

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 15.04.2012.

12:52

Default images

Prema pisanju lista "Holivud riporter", projekat je dobio odobrenje producenata, a snimanje bi trebalo da počne ovog leta u Teksasu.

"Već dugo sanjam da ponovo radim sa Frenkom Milerom i da se vratim u svet koji je stvorio. Naša je želja, međutim, bila da dobijemo nešto izvanredno, nešto što će prevazići sva očekivanja obožavalaca", kazao je Rodrigez, istučući da će novi film svakako opravdati sedmogodišnje čekanje.

Nastavak će biti ekranizacija još jednog Milerovog stripa iz serijala "Sin City", u kojem glavni junak Dvajt Mekarti zapada u nevolje, pokušavajući da pomogne svojoj bivšoj devojci.

Potraga za glumcima počinje naredne nedelje, ali "Holivud riporter" pretpostavlja da će većina glumaca iz originalne postavke - Brus Vilis, Džesika Alba, Benisio Del Toro, Ilajdža Vud, Klajv Oven, Rosario Doson... igrati i u nastavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: