Kultura

Petak, 01.10.2010.

14:26

Cinemania od 29. oktobra u SC-u

Tradicionalna revija filmova L'Oréal Paris Cinemania, koja slavi večnu lepotu kinematografije, ove godine održava se od 29. oktobra do 05. novembra u beogradskom Sava Centru, a dva dana kasnije i u Novom Sadu, od 31. oktobra do 07. novembra.

Izvor: B92

Default images

18. po redu revija holivudskiih ostvarenja, u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L'Oreal Paris, pruža šansu publici da pogleda veliki broj aktuelnih i kvalitetnih filmskih ostvarenja.

Reviju otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, ''Wall Street: Novac nikad ne spava'', sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

Pred beogradskom i novosadskom publikom će se naći ukupno 16 premijernih ostvarenja, među kojima distributerska kuća Tuck pored filma 'Wall Street: Novac nikad ne spava'', predstavlja još tri a to su: ''Društvena mreža'' Dejvida Finčera, ''Red'' sa Brusom Vilisom, a direktno sa festivala iz Venecije, dolazi film Bena Afleka, ''The Town''.



Kompanija L'Oréal Paris je kao i svake godine do sad, tokom trajanja revije obezbedila niz atraktivnih pratećih aktivnosti i poklone za posetioce.

Prodaja karata počinje 11. oktobra na blagajnama Sava Centra, bioskopa Tuckwood Cineplex kao i putem MOBI-karta usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: