Kultura

Četvrtak, 20.12.2018.

16:11

"Ušao sam u cipele Nebojše Glogovca, to je velika čast" VIDEO

Za njega kažu da je najpoznatiji Hercegovac na svetu. Od 2005. je snimio 40 filmova, a u tek završenom ostvarenju Srdana Golubovića "Otac" zamenio je Nebojšu Glogovca. Evo šta o sebi i poslu kaže glumac Goran Bogdan.

Izvor: B92

Foto: YouTube Screenshot

"Uvek sam najviše ponosan na ono što trenutno radim. Upravo smo završili snimanje filma 'Otac', koji je počeo Glogovac da radi. I samo to što sam ušao u njegove cipele je ogromana čast i zadovoljstvo. Scenario je priča koja te obuzme i to je jedan od onih filmova koji se mora napraviti."

Bogdan smatra da je najbolje kad se uloga dobije na kastingu.

"Ne da je normalno, nego je i potrebno tako doći do uloge. Već u startu je samim tim sve ozbiljnije."

Goran Bogdan zbog snimanja od avgusta živi u Beogradu, a šta je rekao o drugim projektima i planovima pogledajte u video-prilogu iz emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: