Ponedeljak, 20.10.2014.

10:11

Suzan Sarandon u ulozi majke Merilin Monro

Američka glumica, dobitnica Oskara Suzan Sarandon, glumiće psihički obolelu majku holivudske zvezde Merilin Monro u mini seriji koja će biti prikazana na američkoj televiziji Lajftajm, saopštila je ta televizija.

Izvor: Izvor: Beta

Default images

Serija, koja će trajati ukupno četiri sata, biće snimljena prema biografiji o legendarnoj glumici "Tajni život Merilin Monro" Rendija Taraborelija.

"Serija će se odnositi na sve što je ikona Holivuda uspela da sakrije od previše nametljivog sveta", naveo je u svom saopštenju Lajftajm.

Suzan Sarandon (68) igraće Gledis Perl Monro, obolelu od šizofrenije i paranoje. Zbog psihičkih problema svoje majke, koja je često boravila u bolnici, Merilin Monro je deo detinjstva provela u različitim hraniteljskim porodicama.

Američka televizija za sada nije otkrila ko će igrati Merilin Monro, jednu od najvećih holivudskih zvezda i seks simbola 50-ih godina prošlog veka.

Suzan Sarandon osvojila je Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu "Mrtav čovek hoda" 1995. godine. Među njenim najpoznatijim filmovima su "Telma i Luiz" (1991), "Veštice iz Istvika" (1987) i "Kao pas i mačka" (2001).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: