"O Vojvođanima se ne brine u BG"

Predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić još uvek ima zakonsku obavezu i ovlašćenje da se brine o građanima Vojvodine, a to se ne radi na mitinzima u Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 25.04.2015.

14:39

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

To je izjavio lider Pokreta socijalista i ministar Aleksandar Vulin.

On je u Subotici, komentarišući miting DS u Beogradu koji je najavljen za popodne, ocenio da je "izgleda, svako tamo baš gde treba da bude", odnosno da je "neko izabrao opoziciju, a nekog je narod izabrao da dođe na vlast, da se brine o njegovim interesima".

"Predsednik Vlade Srbije je danas u Smederevu, polaže kamen temeljac za novu fabriku, ministar zdravlja i ministar rada su u Subotici, bave se onim što im je posao, a predsednik Vlade Vojvodine mitinguje u Beogradu. Izgleda je svako preuzeo baš onaj deo odgovornosti koji mu pripada", rekao je Vulin novinarima.

On smatra da bi Pajtiću trebali biti važniji interesi građana Vojvodine od opozicionog mitinga u Beogradu.

Miting DS u Beogradu Vulin takođe vidi kao dokaz "da su izbori zaista blizu", odnosno da "ni Pajtić sebe više ne doživljava kao vlast".

"Veći je problem u tome što on još uvek ima zakonsku obavezu i ovlašćenje da se brine o građanima Vojvodine, a to se ne radi na mitinzima. Pogotovo se to ne radi na mitinzima u Beogradu", podvukao je Vulin.

On je ponovio da su "Pajtićeva najveća želja izbori u Srbiji" i poručio mu da "pazi da mu se želje ne ostvare".

"Koliko sam shvatio, njegova najveća želja su izbori u Srbiji. Ja se radujem njegovoj želji, upozoravam ga da bude pažljiv sa onim što želi, jer mu se baš to može i ispuniti, a bojim se da će mu se to najpre ispuniti u Vojvodini", poručio je Vulin.

Vulin je u Subitici sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom i savetnikom Ekonomsko-trgovinskog odeljenja ambasade Kine u Srbiji Žu Lianći uručio odeljenju neonatologije Opšte bolnice u Subotici dva monitora za vitalne parametre i dva inkubatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: