MH17:Malezija šalje svoje policajce

Ukrajina i Malezija potpisale sporazum prema kojem će malezijska policija biti upućena na mesto udesa malezijskog aviona u istočnoj Ukrajini.

Izvor: B92

Petak, 01.08.2014.

21:07

Default images

Na osnovu ovog dokumenta, Malezija će moći da se priključi istrazi koju predvodi Holandija, navodi se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, prenosi Itar-Tass.

Pripadnici malezijske policije biće poslati u Ukrajinu a medju njima će se nalaziti i predstavnici civilne policije koji će biti zaduženi za obezbedjivanje mesta udesa, saopštilo je ukrajinsko ministarstvo.

Avion malezijske kompanije Malejža erlajnz oboren je 17. jula nad istokom Ukrajine a svih 298 putnika i članova posade je poginulo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: