Mediji o Milivoju Gutovicu

Izvor: B92

Nedelja, 14.05.2000.

20:42

Default images

Beogradski dnevnik "Glas javnosti" pise "da ubica predsednika Izvrsnog veca Vojvodine Boska Perosevica, Milivoje Gutovic nije clan nijedne politicke stranke". List, pozivajuci se na nezvanicne izvore, tvrdi da je Gutovicu portirska smena trebalo da pocne tek u 18 sati, ali je bio pozvan da pomogne zbog guzve koja uvek prati otvaranje Poljoprivrednog sajma. Pozivajuci se na radnike obezbedjenja Sajma, "Glas javnosti" navodi da s Gutovicem "nikada nije bilo problema, jedino sto je povremenio delovao izgubljeno", dok je, prema izjavama mestana Ratkova, rodnog sela Gutovica i Perosevica "smatran nezgodnim, prekim covekom s povremenim neuroticnim ispadima".

Rukovodstvo novosadskog sajma saopstava da je Milivoje Gutovic radio kao pomocno - tehnicki radnik - portir na Novosadskom sajmu i nije bio zaduzen sluzbenim oruzjem". U saopstenju se navodi i da u momentu atentata Gutovic nije bio na duznosti.

Rodjaka Milivoja Gutovica, Margita Gutovic izjavila je za Radio 021 da njen rodjak "nije imao nikakvog razloga da pocini atentat". Margita je rekla da je "Milivoje obozavao pokojnog Perosevica". "Mi smo prva kuca do njegovog oca, komsije najbolje. On je bio miran decko, mrava ne bi zgazio. Mi smo sokirani time ako je on to uradio, ali sve mislim da je to neko drugi, pa se krije iza Milivoja", rekla je Margita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: