Ponedeljak, 16.07.2012.

00:42

Ulazite li na srednja?

Nova Bus-plus pravila danas će biti na prvom ozbiljnom testu, prvog radnog dana od njihovog uvođenja.

Izvor: B92

Default images

Nova pravila Bus-plusa, firme za izdavanje i prodaju karata u GSP-u, počela su da važe u nedelju 15. jula, a propisuju da putnici u autobus, tramvaj ili trolejbus ulaze na prva i zadnja vrata, dok na srednja vrata izlaze iz vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća. Istovremeno je pojačana kontrola čekiranja karta Bus-plus sistema.

Gradski čelnici kažu da su od ovih pravila izuzete majke sa decom i invalidi u kolicima koji mogu da u vozila GSP-a ulaze i na srednja vrata.

Na pojedinim autobusima jasno je napisano koja su vrata za ulaz a koja za izlaz putnika a do kraja leta bi tako trebalo da budu obeležena sva vozila GSP-a. Beograđani se baš i nisu mnogo obradovali novim pravilima Bus-plusa.

Sa novim pravilima pojačala se i kontrola putnika posebno na Zrenjaninskom putu, Karaburmi, Smederevskom putu, Avalskom putu, Ibarskoj magistrali, Obrenovačkom putu, Autoputu, Surčinskom putu, Batajničkom drumu, Brankovom mostu i Pet solitera na Banjici.

Na nekim linijama uvedena je i stalna kontrola i to u autobusima i trolejbusima na linijama 16, 17, 23, 29, 40, 41, 47, 73, 88, 95 i 511.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: