Unija Roma želi Džajića na listi

Unija Roma Srbije saopštila da je spremna da prihvati bivšeg funkcionera Crvene zvezde Dragana Džajića na svojoj izbornoj listi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2008.

14:15

Default images

Unija Roma je u saopštenju izrazila protest zbog tretmana Džajića, koji je u pritvoru tokom istrage o navodnim finansijskim malverzacijama pri transferu fudbalera. “Bez namere da ulazimo u pravnu stranu tog slučaja, naša stranka svesna je notorne činjenice da su, nažalost, čak zločinci i okoreli kriminalci tretirani korektnije od Dragana Džajića", saopštila je Unija Roma Srbije.

Unija je apelovala da se Džajiću omogući da se brani sa slobode.

"Zbog neprocenjivih zasluga za sport u našoj zemlji i rezultata kojim je Džajić proslavio i Srbiju i bivšu Jugoslaviju širom Evrope i sveta, Unija Roma Srbije spremna je da prihvati Dragana Džajića kao jednog od glavnih kandidata za poslanika na svojoj listi za izbore 11. maja 2008. godine", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: