TOMOVIC: MILOSEVIC JE UGROZEN I UCENJEN

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2001.

19:28

Default images
Clan Socijalisticke partije Srbije i poslanik i Skupstini Srbije Slobodan Tomovic izjavio je u cetvrtak da MUP mora da obezbedjuje bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica jer je on "ugrozen i ucenjen". "Bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic je ugrozen ne samo zato sto se zove Slobodan Milosevic, vec sto je jedan od onih koji je potencijalno interesantan Haskom tribunalu i jedan od onih za kojim je raspisana medjunarodna poternica", rekao je Tomovic Srni i Televiziji B92. "Nemam informaciju koliko policajaca cuva Milosevica, ali mislim da je u pitanju dovoljan broj, ali kada je rec o narodnim strazama svakoga dana ga cuva 150 do 200 ljudi u zavisnosti od doba dana", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: