Ponedeljak, 18.02.2019.

19:56

Dečak pao niz stepenice u pirotskoj tvrđavi

Dečak M. J. (11) iz Pirota primljen je večeras u Klinički centar Niš s teškim telesnim povredama.

Izvor: Tanjug

Dečak pao niz stepenice u pirotskoj tvrđavi

Kako se navodi, dečak je povrede, prema prvim informacijama, zadobio nakon pada na stepenicama u pirotskoj tvrđavi Kale.

Dečak ima prelom lobanje, ali se trenutno nalazi u stabilnom stanju, preneo je Blic.

"Dečak je primljen na Kliniku za neurohirurgiju zbog frakture lobanje i epiduralnog hematoma. Njegovo stanje je trenutno stabilno, a narednih dana lekari će razmotriti mogućnost operacije", rekli su u KC Niš.

U pirotskoj policiji je potvrđeno da je događaj prijavljen i da policija radi na utvrđivanju svih okolnosti.

"Policiji je prijavljeno da je dečak pao u tvrđavi'Kale u Pirotu tako što se sapleo na drvenom stepeništu. Pad se desio u prisustvu njegove majke. Dečak je zadobio teške telesne povrede, a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja", saopštila je policija u Pirotu, navodi Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: