Bajden: Pretukao bih Trampa; Tramp: Ludi Bajden bi plakao

Bivši američki potpredsednik Džo Bajden uputio je nekoliko oštrih komentara na račun američkog predsednika Donalda Trampa, koji je uzvratio putem Tvitera.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

11:36

Bajden: Pretukao bih Trampa; Tramp: Ludi Bajden bi plakao
Getty Images

Bajden je ranije istakao da nikada ne bi debatovao sa čovekom koji je postao “nacionalni lider” govoreći o tome da “može da uhvati svaku ženu za šta poželi i da bi se to svakoj svidelo”.

“Da smo u srednjoj školi odveo bih ga iza sale za fizičko i pretukao. Bio sam u mnogo svlačionica tokom svog života, vraški sam dobar atleta. Oni koji su pričali tako kako priča Tramp su obično bili najdeblji i najružniji kurvini sinovi u prostoriji”, rekao je Bajden.

Usledila je žestoka reakcija ekscentričnog milijardera na poziciji najvažnijeg stanovnika Bele kuće.

“Ludi Džo Bajden pokušava da se ponaša kao opasan momak. Zapravo, on je slab i mentalno i fizički, ali mi i dalje preti fizičkim napadom, već drugi put. On me ne zna, ali bi pao brzo i jako, plačući sve vreme. Džo, ne preti ljudima!”, napisao je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: