Petak, 07.07.2017.

15:55

Zakintos: Ubijen Amerikanac, Mediji: Sukobio se sa Srbima

Jedan američki turista je pretučen nasmrt u baru na grčkom ostrvu Zakintos, zbog čega su uhapšeni Grk i Britanac srpskog porekla, saopštile su grčke vlasti.

Izvor: Tanjug, Beta/AP

Zakintos: Ubijen Amerikanac, Mediji: Sukobio se sa Srbima
Foto: Freeimages

Grčka policija je navela da je 22-godišnji Amerikanac podlegao povredama zadobijenim u tuči u jednom baru na Zakintosu.

Policija je saopštila da su tog muškarca jutros nasmrt pretukla grupa ljudi u baru u oblasti Lagana, u kojoj je učestalo siledžijsko ponašanje stranih turista, navela je agencija AP.

Grčke vlasti navode da su 34-godišnji Grk i 32-godišnji Britanac poreklom iz Srbije uhapšeni i da će se pojaviti pred tužiocem zbog optužbi za ubistvo.

Istraga ostalih osoba umešanih u tuču je u toku, kao i uzroka sukoba.

Kako prenosi grčki list "Katimerini", incident je izbio u 3:15 posle ponoći, kada se 22-godišnji Amerikanac sukobio sa grupom Srba u baru "Bar kod".

Kako se navodi, zaposleni u obezbeđenju 32-godišnji Britanac srpskog porekla, grupa Srba i 34-godišnji barmen grčke nacionalnosti pojurili su za Amerikancem na ulicu i počeli da ga tuku, ostavljajući ga bez svesti.

Njemu su na putu ka bolnici konstatovane teške povrede glave, ali je po dolasku u bolnicu proglašen mrtvim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: