Utorak, 20.09.2016.

09:33

Tramp:Sad će terorista dobiti lepu sobu, poslugu, advokata

Predsednički kandidat Donald Tramp negodovao je zbog tretmana koji će osumnjičeni za bombaški napad u Njujorku imati posle hapšenja.

Izvor: B92

Tramp:Sad će terorista dobiti lepu sobu, poslugu, advokata
Getty Images

Ahmad Kan Rahami je ranjen u razmeni vatre sa policijom, koja je pokušala da ga uhapsi nakon što je utvrđeno da je osumnjičen za učestvovanje u bombaškom napadu na Menhetnu, kada je povređeno 29 osoba.

“Sada mu mi dajemo neverovatnu hospitalizaciju... O njemu će brinuti neki od najboljih doktora na svetu. Biće smešten u najmodernijoj bolničkoj sobi... Čak će imati i poslugu, pretpostavljam, poznajući našu državu. Povrh svega, na sudu će ga braniti spektakularan advokat“, rekao je Tramp.

Dodao je da će postupak protiv njega na sudu trajati godinama i da njegova kazna neće biti “onakva kakva je nekada bila“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: