Sreda, 14.05.2003.

19:29

Šaron nema vremena za susret sa Solanom

Izvor: SRNA

Default images

Izrael je saopštio u sredu da premijer Arijel Šaron neće imati vremena da se sastane sa Havijerom Solanom, nakon što je šef spoljne politike EU izrazio odlučnost da se sretne sa palestinskim predsednikom Jaserom Arafatom. Diplomati su izjavili da će se Solana u četvrtak sastati sa Arafatom i palestinskim premijerom Mahmudom Abasom u Ramali, ali da je odgodio planiranu posjetu Izraelu. "Odluka o tome ko će se s kim sastati zavisi od suštine svake posete i premijerovog rasporeda" - rekao je Šaronov portparol.Izraelski politički izvor je rekao da je razlog Šaronovog ponašanja Solanina namera da se sretne s Arafatom, koga Izrael pokušava da izoluje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: