Novi Pazar: Tuča zbog kioska

Predsednik Stranke zelenih iz Novog Pazara Mithad Nokić povređen posle fizičkog sukoba s pripadnicima obezbeđenja opštine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.01.2008.

19:32

Default images

Tuča se dogodila oko 11 sati, posle pokušaja građevinske inspekcije da ukloni dva trgovinska objekta u ulici Stevana Nemanje, od kojih je jedan Nokićev. Nokićev brat Senad je da je inspekcija "po političkoj liniji" jutros došla sa nalogom za uklanjanje objekata.

Mithad Nokić je i odbornik u novopazarskoj skupštini, a u poslednjih mesec dana je u medijima oštro kritikovao predsednika opštine i lidera koalicije Lista za Sandžak Sulejmana Ugljanina.

Novopazarska opština je saopštenjem za javnost optužila Mithada Nokića za napad na radnika Odelenja za zajedničke poslove Mesuda Mavrića.

Dodaje se i da je Nokić onemogućavao Mavrića u vršenju službene dužnosti kao i da je psovao opštinske organe.

"Apelujemo na državne organe da zaštite radnike i imovinu lokalne samouprave od nasilnika koji očigledno rade na sprovođenju nečijih političkih interesa", navodi se u saopštenju opštine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: