Subota, 18.11.2017.

11:08

Teška nesreća S. Palanke, poginula dvojica tinejdžera

U saobraćajnoj nesreći u Smederevskoj Palanci poginula su dva tinejdžera od 16 godina, a dve osobe teško su povređene, javljaju beogradski mediji.

Izvor: RTS

Teška nesreća S. Palanke, poginula dvojica tinejdžera

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas između 3.30 i 4.00 sata u Smederevskoj Palanci, dvojica šesnaestogodišnjaka su izgubila život, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Još jedan njihov vršnjak je povređen, kao i dvadesetdvogodišnji mladić koji je upravljao vozilom.

Nesreća se dogodila u Ulici Kralja Petra Prvog kada je "tojota jaris" beogradskih registarskih oznaka, iz još neutvrđenih razloga izletela sa puta.

Dopisnik RTS-a javlja da su 22-godišnji mladić Đ. M., koji je upravljao vozilom kao i njegov brat koji se nalazio na mestu suvozača prebačeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci.

Prema rečima lekara, Đ.M. je zadobio teže povrede, ima prelom ključne kosti i zadržan je na odeljenju ortopedije. Njegov brat je prošao sa lakšim povredama i on je pušten kući.

Dvojica tinejdžera koja su sedela pozadi su poginula.

Istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: