Utorak, 29.08.2017.

20:57

Outlaws gubi svoju CS:GO postavu

Bugarski igrači, koji su do sad bili zastupani od strane organizacije Outlaws, su odlučili da ne produže ugovor i samim tim prekinu saradnju nakon skoro dve godine.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Outlaws gubi svoju CS:GO postavu

Kao članovi ove organizacije, bugarski igrači su dvostruki šampioni ESL-ovog prvenstva Jugoistočne Evrope, kao i dvanaeste sezone CEVO lige. Trener ovog bugarskog tima je kao glavni razlog naveo da raskidaju ugovor zbog unutrašnjih konflikta, i da zbog toga neće produžiti ugovor.

Oni su trenutno u potražnji za novom organizacijom, jer uskoro imaju turnir u Danskoj, takozvani Cross Border Esport 2017. Na tom turniru moći ćemo da vidimo timove poput Singularity, Tricked, eXtatus, Northove i EnVyUsove akademije, kao i naš Binary Dragons. Nagradni fond je 15 000 dolara, dok prvo mesto uzima oko 9 500. Ovaj turnir je sjajna šansa za naše Zmajeve da se pokažu u internacionalnoj sceni, kao i za bugarski tim da privuku pažnju pri potražnji za najboljom organizacijom.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: