Svet

Ponedeljak, 11.09.2017.

13:04

Epl nema sreće, kradu posao od Tošibe

Između Epla i Vestern didžitala izbio je sukob jer se te kompanije nalaze u suprotnim taborima pri procesu kupovine odela memorijskih čipova od posrnule Tošibe.

Izvor: Bug

Epl nema sreće, kradu posao od Tošibe
(Foto: Thinkstock)

Podsetimo, Epl i još nekoliko kompanija razmišljaju o kupovini Tošibine filijale za memorijske čipove. Konkurent mu je kompanija Vestern didžital koja je okupila sopstvene partnere u istoj nameri.

U nameri preuzimanja Tošibine proizvodnje memorijskih čipova, Vestern je navodno uspešniji.

To je navodno zabrinulo Epl u kojem veruju da bi VD nakon akvizicije bio u poziciji da izbori bolje cene za komponente koje se ugrađuju u ajfon.

Tošibi je zbog nezavidne pozicije što se tiče finansija u interesu da sve svi pregovori i proces preuzimanja finaliziraju do kraja njihove fiskalne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: