Poslovi Energoprojekta 23,8 mil. €

Energoprojekt visokogradnja, deo holdinga Energoprojekt [ENHL], ugovorio je u zemlji i inostranstvuž poslove ukupne vrednosti 23,8 miliona evra.

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2010.

08:50

Default images

U Kazahstanu su Energoprojekt visokogradnja kao izvodjač i kompanija Helios, iz sastava holdinga CAP (Central Asia Petroleum), kao investitor, zaključili ugovor o rekonstrukciji i izgradnji skladišta nafte i naftnih derivata.

Reč je o skladištu kapaciteta 50.000 tona u gradu Pavlodaru, vrednost ugovorenih radova je 19,3 miliona evra, a rok za realizaciju projekta decembar ove godine.

Energoprojekt visokogradnja takodje je zaključila ugovor sa beogradskim Enjubom i Auto centrom Stojanović o izgradnji poslovnog objekta u Bloku 45 na Novom Beogradu.

U saopštenju se navodi da tim ugovorom Energoprojekt visokogradnja stiče prava investitora u izgradnji/prodaji poslovnog objekta površine 3.465 metara kvadratnih.

Vrednost ugovorenih radova je oko 4,5 miliona evra a rok za realizaciju radova je deset meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: