Subota, 31.03.2018.

15:18

Vučić: Plate do kraja godine 500 €, ali...

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ćemo do kraja godine imati prosečnu platu od 500 evra, ali i upozorio da je za to potrebna politička stabilnost.

Izvor: Tanjug

Vučić: Plate do kraja godine 500 €, ali...
Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

Vučić je nakon drugog panela "Položaj srpske zajednice na KiM" na Nacionalnom konventu u okviru unutrašnjeg dijaloga rekao da imamo ekonomski rast, suficit, prostora za ulaganje..., ali i da bez evropskog puta nemamo budućnost da imamo tako uspešnu ekonomiju.

Kako je rekao, taj ekonomski rast i razvoj, ovakav nivo stranih ulaganja, nećemo moći da održimo ako budmeo imali poltičku nesigurnost i nestabilnost.

U tom smislu Vucić je naveo i da imamo mnogo veća strana ulaganja od Hvatske na primer , ali i dodao da ta zemlja ima 11 milijardi evra koja dobija od EU i da sve to treba amati u vidu.

"Nalazimo se izmedju čekića i nakovnja i šta god uradite kajaćete se", ukazao je predsednik Srbije.

Dodao je da se čuju kritike što su Srbi izašli na kosovske izbore i kako kažu time priznaju nezavisnost, a odmah zatim i što više ne ucecstvuju u institucijama i bilo čemu drugom...

U političkomsm smislu teško vreme je pred nama, rekao je i ponovio da ekonomski idemo sve bolje i sve lakše, ali i da toga dalje neće biti ako "političke probleme ne rešimo".

"Ništa nećemo moći da imamo i sačuvamo ukoliko ne budemo sačuvali sigrunsot i mir i to svi oni koj imaju radikalna rešenja treba da znaju", poručio je Vučić.

Rekao je i da ćemo do kraja godine imati prosečnu platu od 500 evra, ali i upozorio da je za to potrebna politička stabilnost i sigurnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: